Over ons

Al veertig jaar zijn wij toonaangevend in de grond-, weg-, water- en betonbouw. De Theo Pouw Groep is een one-stop shop met producten en diensten voor de bouw: Van primaire grondstoffen en secundaire bouwstoffen tot het verwerken van bouw- en slooppuin, grondreiniging, of de verhuur van kranen. De Theo Pouw Groep telt inmiddels 12 vestigingen en ruim 530 medewerkers en wordt geleid door oprichter Theo Pouw en zoon Alexander Pouw.

Geschiedenis

Op 1 januari 1981 begint Theo Pouw met vijf vrachtwagens en acht medewerkers een op- en overslag bedrijf van grondstoffen.  Vanuit de overtuiging dat bouwstoffen oneindig herbruikbaar zijn, start Theo Pouw in 1988 recyclingactiviteiten. In 1993 wordt het bedrijf uitgebreid met betonproductie, grondreiniging en mobiel breken. Ook worden de vrachtwagens voortaan onderhouden in de eigen garage. Bij het 25-jarige jubileum in 2006 treedt zoon Alexander Pouw toe tot de directie. In 2008 start de thermische reiniger in Eemshaven. In 2018 opent de Theo Pouw Groep twee duurzame betoncentrales in Almere en Groningen.

Onder de naam CTU exploiteert de Theo Pouw Groep drie inland containerterminals in Utrecht, Tiel en Lelystad.

Al veertig jaar is het familiebedrijf een begrip en toonaangevend in de grond-, weg-, water- en betonbouw. De Theo Pouw Groep telt inmiddels 12 vestigingen en ruim 530 medewerkers.

Beleid, Duurzaamheid & MVO