Transport

De Theo Pouw Groep verzorgt het transport van primaire en secundaire bouwstoffen, vervuilde grond en bouw- en slooppuin. Goed overleg met onze klanten resulteert in efficiënte en flexibele oplossingen op maat. Om uw logistiek zo optimaal mogelijk te laten verlopen, kan er over de weg, via het water of per spoor worden aangeleverd. Hierbij maken wij gebruik van ons eigen wagenpark en onze schepen. Het laden en lossen gebeurt met eigen materiaal, door eigen medewerkers.

Direct regelen

Afdeling planning Utrecht


Afdeling planning Eemshaven

Wagenpark

Voor het transport van materialen hebben we diverse transportmiddelen. Onze voertuigen zijn uitgerust met overdrukcabines en afdekluiken voor het vervoer van verontreinigde materialen. Om de kwaliteit en inzetbaarheid van ons materieel te waarborgen doen wij het onderhoud in eigen huis. Onze vrachtwagens zijn alleen te huur inclusief chauffeur. 

Wagenpark

Pompmixer

Met onze pompmixer worden kranen, kubels en kruiwagens overbodig. Onze pompmixer pompt de eigen lading direct in het werk en verwerkt de betonmortel die door truckmixers wordt aangevoerd.  Omdat er een slang op de pompmixer kan worden aangesloten, is dit direct een oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen. De afstand is maximaal 20 meter horizontaal of 24 meter verticaal.

Binnenvaartschepen

Wij beschikken over drie eigen schepen: Motorbeunschepen Alexander en Wessel en motorschip Rosanne. GPS geeft een uitstekend inzicht in de positie van onze binnenvaartschepen. Laden en lossen vindt dan ook just-in-time (JIT), zonder onnodige wachttijden en vaarbewegingen plaats waardoor de CO2-uitstoot beperkt wordt.